Skip to content

AloeVeraShop.gr

blog

Μενού
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΦΥΣΙΚΑ…ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
  • ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
  • ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • shop
Μενού

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 από τον eygenia

Τώρα μάλιστα, μπορούμε να έχουμε την Αλόη Βέρα και σε κλίματα όπου δεν αναπτύσσεται,   με τη διαδικασία που είναι γνωστή σαν “Σταθεροποίηση”. Για παράδειγμα, εάν κόψετε ένα μήλο και το αφήσετε στον αέρα, το φρούτο γρήγορα θα χάσει το χρώμα του. Το ίδιο ισχύει και με την Αλόη. Στη φύση, το εσωτερικό του φύλλου είναι καλά προστατευμένο, από τον σαρκώδη εξωτερικό φλοιό του, που εμποδίζει την απώλεια υγρασίας και το προφυλάσσει από την ατμόσφαιρα.

Όταν το φύλλο κοπεί, αρχίζει η διαδικασία της οξείδωσης και εάν, δεν δοθεί προσοχή, ένα μεγάλο μέρος του πολύτιμου ζελέ του, θα χαθεί.

Η σταθεροποίηση, είναι μια διαδικασία διατήρησης του ζελέ, σε μια κατάσταση πολύ κοντά στην αυθεντική του μορφή, χωρίς να χάνεται η φυσική δύναμη και η αποτελεσματικότητα του. Χωρίς τη Σταθεροποίηση, θα αρχίσει η φθορά, ακόμα και στην περίπτωση της κατάψυξης.

Η Forever Living Products είναι κάτοχος της πατέντας της διαδικασίας Σταθεροποίησης και έχει αναπτύξει την γνώση και πείρα της, σε σχέση με την Αλόη σε τέτοιο βαθμό, όσο κανείς άλλος.

Χρησιμοποιεί έξι φυσικούς σταθεροποιητές:

Κιτρικό οξύ που παράγεται από διαλύματα σακχάρων και εσπεριδοειδή, όπως τα λεμόνια, τα λάιμ και τα πορτοκάλια.
• Σορβικό Άλας Καλίου που βρίσκεται σε φυσική μορφή στα φρέσκα μούρα του όρους Ash.
• Βενζοϊκό Νάτριο που παράγεται από φρούτα, όπως τα βατόμουρα και άλλα άγρια μούρα.
• Τοκοφερόλη, δηλαδή Βιταμίνη Ε, παραγόμενη από έλαιο φύτρων σιταριού, έλαιο ρυζιού και άλλα φυτικά έλαια.
• Ξανθανικό Κόμμι (ξανθένιο) που προέρχεται από φυτά όπως τα φαιοφύκη.
• Ασκορβικό οξύ, γνωστό και ως την πολύ σημαντική για τον οργανισμό βιταμίνη C.

Ακόμη χρησιμοποιεί:
• Σορβιτόλη-φυσική γλυκαντική ουσία από καλαμπόκι.
• Παπίνη-φυσική γλυκαντική ουσία από παπάγια.
• Φρουκτόζη- ζάχαρη από φρούτα.

Στο παρακάτω διάγραμμα μπορείτε να δείτε τη σύγκριση των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται σε ένα φύλλο του φυτού της Αλόης με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε Αλόη της Forever. Θα ανακαλύψετε ότι η περιεκτικότητά τους είναι σχεδόν πανομοιότυπη και σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλύτερη στην Αλόη της Forever, λόγω της συνεργίας και άλλων φυτικών συστατικών που προστίθενται σε αυτή.

 

Share the post "ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ"

  • Facebook
  • Twitter
Email, RSS Follow
Follow @e__tsi
Tweet

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

Kατηγορίες

  • Άρθρα και Έρευνες
  • Βότανα και Διατροφή
  • Προσωπικές Εμπειρίες
  • Συνταγές Ομορφιάς
  • Φυσικά…Καλλυντικά

Πρόσφατα άρθρα

  • Φράουλες: διατροφικά στοιχεία και οφέλη για την υγεία
  • Ποιος είναι ο πιο υγιεινός τύπος ρυζιού;
  • Τα περισσότερα χάπια περιέχουν κοινά αλλεργιογόνα, προειδοποιούν οι ειδικοί
  • Λιποκύτταρα & Αύξηση βάρους
  • 7 άλευρα χωρίς γλουτένη

Ads

Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
« Απρ    

Amazon

Αρχείο

Μεταστοιχεία

  • Εγγραφή
  • Σύνδεση
  • Ροή καταχωρίσεων
  • Ροή σχολίων
  • WordPress.org

Επισκέπτες

210232
Users Today : 69
Who's Online : 2
©2023 AloeVeraShop.gr | Design: Θέμα εμφάνισης WordPress Newspaperly