Νέα μελέτη, από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, δείχνει πως οι υψηλές συγκεντρώσεις βιταμίνης C στο αίμα, που προέρχονται από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, συνδέονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων και…
blog
Νέα μελέτη, από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, δείχνει πως οι υψηλές συγκεντρώσεις βιταμίνης C στο αίμα, που προέρχονται από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, συνδέονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων και…