Το μαγείρεμα του κρέατος στο φούρνο, το gril ή το τηγάνι παράγει χημικές ουσίες που ενδέχεται να αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα. Οι ερευνητές επισημαίνουν πως όταν…
Μήνας: Φεβρουάριος 2014
ΑΥΤA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE
Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο, που το μεταφέρω ως έχει. Γράφει ο Μάριος Δημόπουλος, Διατροφολόγος, Μέλος του American Council of AppliedClinical Nutrition Στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών. Το…
ΕΟΦ: Μόνο με συνταγή γιατρού τα αντιβιοτικά
Αντιβιοτικά χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού, αυτό είναι το μήνυμα που προωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με αφορμή την έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για την ορθή και ασφαλή χρήση των…